вівторок, 10 червня 2014 р.

PR-офіс Кіровоградських міських бібліотек у Пущі Лісовій

4-5 червня піар-офіс Кіровоградської МЦБС в повному своєму складі взяв участь у Підсумковому семінарі для обміну досвідом за проектом регіональних піар-офісів сучасних бібліотек програми "Бібліоміст" та ГО "Центр медіареформ". Разом з нами були учасники з різних областей України. Проходив семінар у готельному комплексі "Пуща Лісова" (Київська область).
Під час семінару у Пущі Лісовій
Аналізували успіхи проекту, розповідали про труднощі та навіть про кумедні ситуації, з якими довелось зіткнутись у роботі. Відбувалося скайп-спілкування з Маріупольським піар-офісом, працівники якого не змогли з відомих причин бути присутні на семінарі. Було дуже цікаво і повчально.
Учасники семінару з різних куточків України
Учасники з Кіровограду теж ділилися своїм досвідом, своїми здобутками, знайомилися з учасниками з інших областей. Отримали сертифікати, і дуже цим пишаємося! З собою додому привезли позитивні враження та хороший настрій.

Ви читаєте блог Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи
Олена Більченко та Валенина Кизілова з сертифікатами

1 коментар:

  1. Дорогая Ирина Хоменко! Принимайте блогерскую награду - Liebster Blog Award. Это награда, которая дается блогером другому блогеру за проведенную работу в блоге. Подробности в блоге НМО ЦМБ: http://izhnmo.blogspot.ru/2014/06/blog-post_19.html#more
    Поздравляем Вас!

    ВідповістиВидалити