вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Бібліодиванчик презентує…



Запрошуємо в нову групу, що створена в соціальній мережі «Однокласники» !
 «Завадівка –краплиночка на карті» –  група бібліотеки-філії № 10 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи. Це – сучасний підхід до популяризації історії, краєзнавства та бібліотеки. Бібліотека на мікрорайоні Завадівка   це аж ніяк не зібрання запилених книжок, а справжній майданчик для дискусій. Там проводяться різноманітні заходи, згуртовується громада, створюються групи з обговорення актуальних місцевих проблем.
Працівники бібліотеки зібрали великий та унікальний краєзнавчий матеріал. У групі в «Однокласниках» публікується для загального доступу те, що у інших сховане у старих шафах та коробках, і ніхто іноді і гадки не має, які унікальні документи там є!

Привертають увагу в першу чергу старі фотографії, у яких зібрана по крихтах історія Завадівки, їх жителів, історія молодості та любові. Є тут і фотоальбоми «Історія старих будівель Завадівки», «Обличчя минулої епохи», «Природа Завадівки», опубліковані також статті, присвячені історії мікрорайону.
Тепер унікальні історичні та краєзнавчі документи стали доступними широкому загалу. Приєднуйтеся до нової групи у «Однокласниках», і ви відкриєте для себе багато нового і корисного.
Більше про бібліотеку та її діяльність можна прочитати у блозі філії № 10 «Бібліотека для всіх»

Ви читаєте блог Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи 

Немає коментарів:

Дописати коментар