середу, 1 листопада 2017 р.

До Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників



До Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників, бібліотекарі філії №18 для своїх користувачів провели годину перемоги, з метою розкрити зміст подій, пов'язаний з визвольною операцією на Україні у Великій Вітчизняній війні.
На захід завітали діти і педагоги ДЮК «СКІФ», які уважно прослухали розповідь бібліотекарів про визвольну операцію в Україні.

Учасники заходу дізнались, що задля увіковічнення історичної пам’яті написано багато документальних та художніх книг, з якими ознайомились,  переглядаючи виставку «Немеркнуче світло великого Подвигу». Література, яка представлена на ній, розширить знання користувачів з історії свого народу.
Ми не будемо забувати героїв,  які ціною свого життя здобули велику Перемогу!

Автори тексту - бібліотекарі філії № 18
Про цю подію повідомлялося:
У Кропивницькому святкували День визволення України: До Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників, бібліотекарі філії №18 для своїх користувачів провели годину перемоги// Фотоінформ. – 2017. – 27 жовтня.   http://fotoinform.net/news/novosti-na-ukrainskom-yazike/u-kropivnitskomu-svyatkuvali-den-vizvolennya-ukrayini.html
Осінні канікули вихованці ДЮКів Кропивницького провели цікаво та з користю: для вихованців дитячо-юнацького клубу «Скіф» педагог-організатор Юлія Мизь разом із працівниками філії №18 міської бібліотеки провели захід «Година Перемоги», приурочений до Дня визволення України від німецьких загарбників // Сайт міськради. – 2017. 30 жовтня.   http://kr-rada.gov.ua/news/osinni-kanikuli-vihovantsi-dyukiv-kropivnitskogo-proveli-tsikavo-ta-z-koristyu.html

Немає коментарів:

Дописати коментар